sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

2.-3.6.

Voi että oli kerrassaan mukava viikonloppu. Ehti kaikelta kiireeltä vielä olemaan kotipuoleenki yhteydessä. Aika hyvin siis :) Lauantaina käytiin tekemässä aamusta Regulalle pankkitili ja minä kävin laittamassa palkkani tilille :) Sain ekan palkan vasta nyt, mutta ei haittaa, eipähän oo tullu tuhlattua sitä :D Tämän jälkeen käytiin kiertelemässä turistikaupoissa, ja löyty jotain pientä ja kivaa kotiinviemistä :) Voi olla että pitää käydä vielä uusiksi sielä, oli nimittäin niin ihania pikkukauppoja. Toki varmaan pikkasen hintaaki hilattu korkiammalle..
Yritin olla taiteellinen. En jaksa muokata.

Lounas tultiin syömään kotiin ja sen jälkeen mentiin vielä pikasesti käymään outleteilla, ja tuli osteltua vaatteita :D Aika hyvin tämmöselle joka ei tykkää shoppailla. Pikkasen olinki väsyny sen jälkeen, piti jännittää aina niin kovasti tuon pankkikortin kanssa. Illalla mentiin baseball-ottelua katsomaan ja olihan se hienoo! Oli mukava käydä oikeesti jossain muualla ku vaan olla kotona 24/7. Ja sain maistella ameriikan oluttaki, vahvinta mitä löytyy. Olihan se ihan juotavaa, mutta ei se nyt mitenkään vedä vertoja eurooppalaisille :/ Naurettiinki Regulan kanssa, että vesi on täällä pahaa, mutta onneksi olut maistuu oikealta vedeltä! ;) No ei nyt ihan :P Saimme Nathanin suhteitten avulla Regulan kanssa pelissä käytetyt baseball-pallot, oli tosi kiva juttu! Ei tarvinnu tapella kaikkien pikkulasten kanssa niistä kentältä lentelevistä palloista.. ;) Niin ja tietenki piti maistella hotdogia, no oli se ihan hyvää. Enempi kaipaisin mausteita ja härpäkkeitä sekaan, ku pelkkä nakkimakkara ja ketsuppisinappi.
Pistetilanne.

Tänään sunnuntaina otettiin rennosti, käytiin tutustumassa vähän USA:n historiaan. Sisällissodan ratkaisuhetket käytiin Gettysburgissa, joten täällä on kovasti kaikkea historiaan liittyvää. Kävimme sitten  Gettysburgin taistelumuseossa (tai joku semmonen, en nyt osaa suomentaa, jumitan). Hyvin tuolla kolmisen tuntia suju, ja oli tarkotus sitte ihan kierrellä niillä taistelukentillä mutta ei jaksanu. Tyydyttiin sitte vaan istuskelemaan tuon rakennuksen lähistöllä ja juotiin kahvia, oli niin nätti päivä. Ollaan aika laiskoja, mutta musta oli niin kivaa vaan olla siinä Regulan kanssa ja puhua kaikkea kivaa :) Eikä ollu niin kauhia kiire mihinkää.
Sielä oli upea taulu. Oli tehty melkeen ku 3D:ksi, kerrassaan upea. Ei voi sanoin kuvailla. Oli iso ja kuvasti tätä sisällissodan kulkua.

Huomenna mennään sitten kattomaan Sentekin Insentecin robottia.. Siinä on siis kaks boksia ja yks käsivarsi, ootan mielenkiinnolla miten se toimii ku en oo ikänä semmosta livenä nähäny. Mulla on vähä skeptinen suhtautuminen tuohon, mutta yritän olla avoimin mielin!
Myös tätä 3D-vaikutelmaa lisäsi etualalla olevat koriste-elementit. En osaa nyt jostain syystä yhtään kirjottaa, unohin totaalisesti millä sanalla nuita voi kuhtua. Koittakaa ymmärtää. Varhaisiän dementia iskee jälleen! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti