keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Viikonlopun saldoa

Voi että kun ei meinaa jaksaa kirjotella mitään enää töitten jälkeen, kuumuus alkaa tehä tehtävänsä. Viikonloppuna tuli käytyä rodeossa ja Washingtonissa, olihan se makijaa! Rodeosta voin todeta sen verran, että viihdyttävää se oli mutta kyllä on cowboyt hulluja. En kyllä omaa kultaa päästäs sonnien selkään hyppimään :/ Pitihän se vähä turisteilla sitte ja käyvä sonnin selässä istumassa ;D Mutta se oli niin pienessä häkissä/karsinassa ja oli tosi rauhallinen. Ei ne koko aikaa riehu. Eihän karhutkaan riehu koko ajan ne syö välillä puolukoita... :D Joopa joo. Mutta oli melko lopetus illalle ku viimenen cowboy oli pari sekuntia selässä ja lens pois, löi päänsä sonnin pään kans yhteen ja taju lähti. Oli aika karseeta katsottavaa mutta sitä varten siellä on paljo porukkaa häkkien reunoilla, että saa nopeasti loukkaantuneet pois. Naiset ei sonneilla ratsasta vaan heillä on oma vastaavanlainen kisa: kuka ratsastaa nopeiten tietyn matkan. Tynnyrit pitää kiertää ja jos tynnyri kaatuu tulee viisi sekuntia lisää aikaa. Kyllähän ne melko nopeasti ratsasti.. Niin ja pienet lapset sitte kilpaili siitä kuka pysyy pisimpään lampaan selässä! Nuorena se on vitsa väännettävä..
Brindle-sonni, ei halunnu mennä takasi :)

Washingtoniin lähdettiin sunnuntaina aamusta ajelemaan ja hypättiin junaan jossain, en muista enää mikä kaupunki se oli :D Kuitenki mentiin junalla ettei tarvis suurkaupungissa ajella. Nähtiin valkoinen talo, Washington monumentti, "The Mall" (museoita ja nähtävyyksiä) ja luonnontieteellinen museo bongattiin sieltä.. Kaikki nuo museot oli ilmaisia ja kyllä sen huomaski.. Oli tosi paljo porukkaa, no toki oli viikonloppukin, mutta se ihmismäärä! Ja tietenki turvatarkastus ennen ku menee sisälle. Kuinkas muuten. Tietenki syötiin hyvin ja juotiin isot oluset (kylläki saksalaista) ja sitte vähä shoppailtiin.. Yritin etsiä mekkoa häihin, ja löysinki! Mutta se oli xs-kokoa joten ei oikein mennykkään kiinni :D Sain sen hyvin päälle mutta vetoketju ei menny ylös asti.. Kiinnostava tieto :D Eli mekon etsintä jatkukoon toisella kertaa.

Valkoinen talo.

Maanantaina en tehny mitään kummempia, kotipuoleen vaan yhteyksissä ja olipahan mukavaa vaan rentoilla koko päivä :)
Tällä viikolla on lämpöasteet turhanki isoja ja kosteusprosentti on järkyttävä eli oon aika poikki koko ajan. Ei kyllä oo helpottanu yhtään ja nyt on kyllä todellaki kuumempi ku mitä sillon aiemmin valitin :D Huomenna torstaina lämpötilan pitäs vissii olla 40 ja kosteus siihen päälle.. Että näin. Huomenna meenki katsomaan baseballia ja perjantaina pääsen Staceyn ja Nathanin mukana Baltimoreen! Maanantaina pitää mun ollaki sitte töissä, ku paikkaan Nathania, sillä ku alkaa loma. Huh huh.. Toivottavasti kuun vaihteessa ei oo kuuma, ku oon yksin sillon taas vastuussa tuosta navetasta.. En kestäis sitä :D Lehmät ei liiku ja koneetki kettuilee.. Mutta nyt pitää vaan pitää mielessä huominen ja perjantainen breikki, niin jaksaa värkätä tuolla navetalla!
Washington monumentti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti