lauantai 16. kesäkuuta 2012

Vilinää ja vilskettä.

Oon tosiaan työskennelly yksinki jo tässä välissä, on vähä kirjottaminen unohtunu ku on ollu niin väsyny :) Olin viime viikonlopun töissä yksin ja myöski viime perjantain.  Nyt on vapaa viikonloppu ja tarkotuksena on suunnata rodeoon tänä iltana ja ehkä Washingtoniin sunnuntaina. Kävis vähä pörräilemässä sielä =) Seuraavat kolme viikonloppua oonki töissä putkeen, ja yhen niistä oon taas ihan yksinään. Kaikkein hirveintä on ollu yksinään työskentelyssä se, että ei oo ollu puhekaveria :D Muuten on kyllä menny ihan hyvin. 

Viime viikolla tein muutaki uutta: ajoin lehmätaksia ja tein yhen tiineystarkastuksen. Lehmätaksihan oli siis rattori+peräkärry-yhistelmä. Mulla ei onneksi ollu muutaku yks lehmä kyyissä, mutta olihan se jännää :D Nathan yrittää myös alkaa opettaa mua miten peruutetaan peräkärryn kanssa, ku tähän mennessä kaikilla muilla on tahtonu mennä hermo siinä hommassa enkä oo sitte oppinu sitä vielä :P Periaatteen tiiän, mutta se on jotenki hirveen vaikia peruuttaa siltiki. Tiineystarkastus tehtiin yhelle lehmälle, joka oli puottanu yhtäkkiä maitotuotoksen 18kg:sta johonki 3kg:n. Oli musta niin omituinen puotus, mutta lehmä oli tiine ja rupes vaan touhuamaan umpeen menemistä. Seuraavana päivänä oliki sitte tuotos vähä enempi, joten kaikki oli hyvin sen osalta. Mutta olihan se hassua, kun en oo ikinä tiineystarkastusta tehny :D Mutta ois tarvinnu suomenkielisen opettajan.. Vasikka potki kättä vasten :) Oli kuitenki helppo tehä tiineystarkki ku oli n.7kk tiine.

Tänään lähetään rodeoon tosiaan ja ootan kyllä sitä tosi paljo! Pääsee vähä taas tuulettuun ku tähän mennessä ei ihan mahottomasti olla muualla käyty.. Eilen illalla kyllä käytiin Regulan kanssa kahtomassa Gettysburgin iltaelämää ja käytiin viinejä maistamassa, eipä ollu niissä kehumista mutta oli kuitenki mukava istuskella penkillä ja kahtua ihmisiä :D Kunnon kyyliä taas vaihteeks oltu =)

Ens viikolla mulla onki vapaana maanantai ja perjantai, ku pitää olla sitte maanantaina 25.6 töissä paikkaamassa Nathania. Ja samoin sitte perjantai 29.6 on vapaa ja maanantai 2.7 töissä. Sen jälkeen alkaaki sitte olla päivät tosi vähissä, pitää alkaa suunnittelemaan että mitä tässä vielä tekis ennen ku takasi Suomeen tulee. :) Ens viikolla torstaina baseball-otteluun ja perjantaina kahtelemaan Baltimorea Nathanin ja Stacyn kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti