perjantai 27. huhtikuuta 2012

Arrival Day.

Herätyskello soi aamulla 03.30 ja taksi saapui 04.30. Lentohan lähti vasta 08.00. Ajattelin varata reilusti aikaa, kun ikinä ei tiedä mitä tapahtuu. Ja sainpahan rauhassa syödä kentällä aamupalaa ja jutella vielä tärkeän ihmisen kanssa puhelimessa. Lisäjännitystä toi voimakas tuuli ja oltiinkin lopulta myöhässä puolisen tuntia kun Lontooseen saavuimme. Tämä taas aiheutti sen, että piti aika nopeaa etsiä turvatarkastus ja sitte "trans..."-jotain luukku, missä piti käyvä hakemassa uus lentolippu ja käyvä näyttämässä muutenki naamaa, että pääsee seuraavalle lennolle. Sielä oliki jo "lastaus" alkanu, kun portille pääsin: puoli tuntia ennen oletettua lentoon lähtöä, että sinänsä hyvissä ajoin... Ei vaan sovi tämmöselle hermoheikolle matkustajalle. ;) Tosin sitten lähettiinki melkein tunti myöhässä..
Tykkäsin kyllä tosi paljo Virgin Atlantiksesta vai mikähän se nyt olikaan. Siellä näky vaikka mitä leffoja ja TV-sarjoja, ja jokaisellahan oli tietenki oma näyttö.. Saimpahan sitte katottua Breaking Dawn part 1- ja Puss in Boots-elokuvat. Ruokaa ja juomaaki tarjottiin melkeen koko ajan. En halua kyllä ees tietää kuinka hirviät kalorimäärät tänään on kertyny..
Jostain syystä muistin aina väärin lentoajan, ja olenkin kyllä varmaan kaikille sanonut eri matkustusajat. Kuitenkin se nyt oli lähes 14h. Päivälle kertynyt siis pituutta ihan mukavasti..
Tosi shokki oli kyllä tulla tänne. Täällä on tosi kesäisen näköstä! Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja on ihan vihreää. Vaivoin pysyin silti hereillä autossa. Päikkäreiden jälkeen syötiin yhdessä ja ompa mukavaa ku on "pikkuveli" täälläkin :D Ei paljo ujostellu, heti oli ottamassa mun palkkaa. Huomenna käymme vähän aikatauluja läpi ja tutustumme farmiin. Maanantaina aloitan työt. Pitää muistaa kamera ottaa mukaan :)

8 kommenttia:

  1. Voi miten hienoa kun siellä isoissa ympyröissä pääset näkemään karjamanagementtia ruohonjuuritasolta. Vähän erilainen kesä kuin viime vuonna vanhassa navetassa mittareiden kanssa ähräys ;-). Ja kiva kun bloggailet sieltä niin saa lukea kokemuksista "uunituoreina"!
    liisa l

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liisa, se oli hyvä kokemus ja tykkäsin tosi paljon mittareiden kanssa ähräämisestä vaikka se välillä osottautu hankalaksi ;)

      Poista
  2. Hyvä että oot päässy perille turvallisesti :) innolla odotan lisää kuulumisia, jahka asetut sinne! -Annim.

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa harjoittelua :)

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa tosi hyvältä...:) laittelehan joku päivä ku ehit ni se sun osoite vaikka fb:ssä yksityisesti. pidä hauskaa:)

    VastaaPoista
  5. Kiitokset kommenteista :) Yritän ottaa kuvia myöskin, maisemat on vaan jotenki niin erilaiset.. Ei pysty sanoin kuvailemaan mitä näkyy :)

    VastaaPoista
  6. Kuukausi sitten palasin Kaliforniasta :) vähän eri meininkiä kun Suomessa.

    VastaaPoista