maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kuulumisia.

Kylläpä se aika vierähtää nopiaa, kun on paljon tekemistä. Työpäivät on niin pitkiä, ettei ole tahtonut ehtiä tekemään oikeen mitään.. Vapaapäivätkin on menneet nopsaan :) Kuukausi on vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Ja mitä se kuukausi on pitänyt sisällään? Töitä. Vähän vapaatakin.

Tänä vuonna oli todella erilainen juhannus, kun juhannussavusauna jäi välistä. Ja olin vielä töissäkin sopivasti. Täällä ollessa on kyllä oppinut huomaamaan, kuinka suomalaiset todellakin ovat sauna-kansaa. Tai ainakin minä itse olen. Täälläkin kun on ollut välillä tosi karseita työpäiviä, niin sitten on mielessä vaan käynyt, kuinka ihana olisi päästä saunaan.. Se katkaisee päivän ja rentouttaa. Kaikki kahtooki kieroon täällä, ku sanon että saunotaan kesälläki :P Meijän kesät toki ei ole yhtä kuumia ja kosteita, kuin täällä on. Mutta silti. Takaisin aiheeseen.

Don jäi lomalle kesäkuun alkupuolella ja oli poissa 11päivää (muistaakseni). Olipahan melkonen ralli, kun olimme Nathanin kanssa kahdestaan ja oli bst-viikkokin ja kaikkea mahollista.. Kiirettä piti mutta selvittiin! 22.6 menimme Nathanin ja Stacyn kanssa käymään Baltimoressa, ja voin oikeastaan kirjoittaa siitä reissusta erikseen omalle sivulle :) Tämän jälkeen Nathan jäikin sitten lomille (11pv) ja olin yksin töissä sen viikonlopun, ja Donin kanssa sitten seuraavat päivät. Tulikin siinä sitten semmonen 9päivän työputki, kun halusin säästää vapaapäivät toiselle viikonlopulle, että pääsen biitsille =) Ihan mukavasti kertykin siinä sitten noita tunteja, mutta selvisin vaikka väsynyt olinkin. Nyt ei taho sitten enää oikein kiinnostaa mennä töihin, kun on vaan jo kotiinpaluu mielessä =) Ja siihen onkin nyt sitten enää kaksi viikkoa..

Nyt on ollut mukavat kolme päivää vapaata, ja akut on ladattu melko hyvin. Lauantaina kävimme Jones-perheen reilun tuhannen lehmän maatilalla vierailulla. Toisena paikkana oli ihana Jersey-tila. Jersey-tilalla laidunnettiin karjaa. Tässä on taas se linkki sinne Jersey-tilalle: St. Brigid's Farm . Eilinen vapaa päivä meni skypettäessä ja lepäillessä, toki piti käydä vähän shoppailemassakin ja löysin kaksi ihanaa mekkoa! Olen menossa lapsuudenystäväni häihin kun tulen takaisin Suomeen, ja siinä ei montaa päivää ole väliä joten oli ihan tarpeeseen tuo shoppailureissu. Onneksi löysin mekon, ja itseasiassa kaksi. Siinä vaiheessa ajattelin että antaa mennä! Ompahan pitemmäksi aikaa sitten mekkoja, ja kun mulla ei niitä pahemmin oo.. On vaan kaks pikkumustaa ja sitte ylppärimekko, joka on valko/hopea/harmaa, joten ei tuota väriskaalaa kovin mahottomasti oo ollu.. :)  Tänään en oo sitten tehny mitään, en saanu nukuttuakaan kovin pitkään. Kirjoittelin kirjeen ja synttärikortin loppuun, skypettelin kotipuoleen.. Ei oikeen oo ees jaksanu tehä mitään. Illalla varmaan tehdään mozzarellaa =) Emäntä lupasi opettaa.. Mukavaa! Toivottavasti muistan tämän taidon koko elämän :D

Nyt on tosiaan enää yhteensä viisi (5) päivää töitä! Tällä viikolla kolme ja ensiviikolla kaksi. Tänä viikonloppuna lähden Stacyn ja Nathanin mukana Ocean Cityyn biitsille! Toivottavasti saisin vähän rusketusta, mutta pelkään että oon tuon viikonlopun jälkeen lähinnä niinkuin rapu...